Apartmanházaink az alföldi építészet hagyományait tükrözik, vályogból épültek, nádtetővel fedettek.  A vályogról mondani szokás, nyáron hűt, télen fűt, s mi tagadás őseink tudtak valamit! A vastag vályogfalaknak köszönhetően, nyáron alapból garantált a kellemes, a kinti hőmérsékletnél általában 10 fokkal hűvösebb szobahőmérsékletet, télen viszont kiválóan tarja a szoba melegét lehet kint akár mínusz 20 fok is!

A házak egy részét hagyományos felújított polgári bútorral rendeztük be, másik felük pedig natúr fenyőbútorokkal berendezett.

A házak széles tornácán ücsörögve, egy pohár bor mellett élvezhetjük a kellemes nyári estéket, a csendet és nyugalmat. A tornácok oszlopai és korlátjai faragott fából vannak, melyek motívumai hűen tükrözi a tradicionális alföldi építészetet.

A 2 személyes apartmanházak zuhanyzós fürdőszobákkal, kicsiny konyhasarokkal rendelkeznek, hűtővel, televízióval felszereltek.

A 6 apartmanház mindegyike 2 személyes és maximum 1 ággyal pótágyazható (inkább gyermekek részére ajánlott). Maximális befogadóképesség 12 + 6 fő.