A Tuba tanya szolgáltatásai kizárólag előzetes bejelentkezés, foglalás esetén vehetőek igénybe, minimum 20 fős létszámtól!


Egy olyan helyet képzeltünk el, ahol a puszta varázsa, a hagyományaink ápolása, a vidéki és tradicionális magyar ízek, szívből jövő vendégszeretetünkkel párosítva, nem tolakodó, emberközeli módon idézik majd fel sokakban a gyerekkori emlékeket, másokkal megismertetik gyökereinket, a hozzánk látogató külföldieknek pedig autentikusan mutatják meg a magyar hagyományokat.

Ennek szellemében visszük konyhánkat is!

Ételeink készítése a hagyományos technológiákon alapszik, akárcsak nagyszüleink, vagy a pusztában élő pásztorok, bográcsban, szabadtűzön, kemencében sütünk, főzünk.

Ételkínálatunkat a hagyományos magyar ételek, nagymamánk konyhája, gyerekkori kedvenceink és a tanyaudvar, a konyhakert nyújtotta szezonális alapanyagok befolyásolják.

Legalább olyan kedveltek a hagyományos módon elkészített magyaros fogások, ízletes, gazdag levesek és egytálételek, mint a kemencében készült puha, szaftos sültek, melyek a kiváló húsok által a maguk egyszerű fűszerezésével tényleg a házias, vidéki ízeket idézik.

A kemencében készült kenyérlángos zöldfűszeres tejföllel, ropogós tepertővel megunhatatlan kedvenc, akárcsak a menüsor zárásaként, nagyszüleink receptje alapján készülő kelt kalácsok, szezonnak megfelelően, dióval, mákkal, lekvárral, almával töltve vagy épp idénygyümölcsökkel.